MCE2015-logo

5 februari 2015
Rosarium, Amsterdam

Een event van

bbpmedia logothuiswinkelorg-2

Jeroen Tjepkema | Measureworks

Sprekers

Jeroen Tjepkema is oprichter en Managing Director van MeasureWorks. In ruim 12 jaar heeft Jeroen uitgebreide ervaring opgedaan in de online wereld, van de roll-out van kabelinternet, de lancering van nieuwe (digitale) televisienetwerken tot de lancering van online platformen zoals internet bankieren.

Als ondernemer kenmerkt Jeroen zich door zijn creativiteit, visie, productontwikkeling, teambuilding en doorzettingsvermogen. Met MeasureWorks ligt de focus op Web Performance Management, vanuit de sterke overtuiging dat kwaliteit en ervaring de uiteindelijke doorslag geven voor merktrouw en koopgedrag.

 

Jeroen spreekt regelmatig op congressen en events over web performance, web analytics, mobile en user experience. Daarnaast is hij actief bezig met het (mede) organiseren van events zoals Startup& Measure, Dutch Web Performance & Operations Meetup, Velocity Conference Europe en Webanalytics Congres.
Hierdoor kunnen klanten hun concurrentievoordeel verbeteren en krijgen zij meer inzicht in de keuzes en ervaringen van hun consumenten. Gino is nauw betrokken geweest bij de totstandkoming van de nieuwe Thuiswinkel Markt Monitor, zoals die vanaf 2014 ieder kwartaal onder de leden van Thuiswinkel.org wordt verspreidt.

 

Sponsors

Asendia      Logo-subheadline-outline1      MeasureWorks