MCE2015-logo

5 februari 2015
Rosarium, Amsterdam

Een event van

bbpmedia logothuiswinkelorg-2

Mik Nijhuis | Joopp

Sprekers

Mik is een ondernemer met passie voor online. Studeerde af aan de Technische Universiteit in Delft, richting Computer Science. Na Delft is Mik begonnen aan Business Information Management aan de Erasumus Universiteit in Rotterdam, maar is daarmee gestopt om zijn eerste bedrijf te beginnen.


Samen met studiegenoot Joost Hietbrink lanceerde Mik in 2006 YelloYello, met als doel het MKB online zichtbaar te maken. In 2008 is YelloYello overgenomen door de Gouden Gids. Mik heeft vervolgens een aantal jaren gewerkt bij de Gouden Gids in de Belgische, Ierse en Portugese markt.

Na het YelloYello avontuur en de earn-out periode bij de Gouden Gids was het weer tijd voor iets nieuws: Joopp.
Wederom samen met Joost Hietbrink is Mik Joopp gestart met het doel 'online presence & marketing' super simpel te maken voor het micro- en kleinbedrijf.

Joopp is geselecteerd uit honderden bedrijven om mee te doen aan het Startupbootcamp Accelerator programma (#1 Accelerator van Europa). Inmiddels heeft Joopp hun eerste product gelanceerd; een super eenvoudige manier om responsive sites te maken en beheren. Het wordt op dit moment verkocht in de Nederlandse & Braziliaanse markt.

 

 

Sponsors

Asendia      Logo-subheadline-outline1      MeasureWorks