MCE2015-logo

5 februari 2015
Rosarium, Amsterdam

Een event van

bbpmedia logothuiswinkelorg-2

Jeroen Tjepkema | Measureworks

Sprekers

Jeroen Tjepkema is oprichter en Managing Director van MeasureWorks. In ruim 12 jaar heeft Jeroen uitgebreide ervaring opgedaan in de online wereld, van de roll-out van kabelinternet, de lancering van nieuwe (digitale) televisienetwerken tot de lancering van online platformen zoals internet bankieren.

Lees meer

Arjen de Koning

Sprekers

Arjen M. de Koning werd in 1969 geboren in Bunnik en ging in 1988 studeren in Eindhoven. Na 3 maanden Technische Bedrijfskunde kwam hij er achter dat de commercie toch meer trok en hij stapte over naar de HEAO. Hij begon met de verkoop van computers aan studenten vanaf zijn huisadres.

Lees meer

Frank Verschoor | Inbeacon.nl

Sprekers

Frank Verschoor is co-founder en CEO van inBeacon, een enterprise platform dat de link legt tussen de online en offline belevingswereld. In de afgelopen decennia is hij als manager, ondernemer en investeerder gepokt en gemazeld bij het internationaal in de markt zetten van meerdere software en internet companies. Op dit moment is hij onder andere ook board member bij Verum en jurylid bij New Venture.

Geert Jan Smits | Flinders

Sprekers

Geert-Jan Smits is oprichter en directeur van Flinders, een woonwinkel voor iedereen. Flinders heeft meer dan 15.000 meubels, designlampen en woonaccessoires. Naast een webwinkel is er een fysieke winkel in Amsterdam en zijn er vier Flinders Cafés in Amsterdam, Hilversum en Groningen. 

Lees meer

George Ankomah | Saddl

Sprekers

George Ankomah (27) is een van de founders van het Rotterdamse Saddl. De verzendservice van Saddl voorziet je als klant van zoveel mogelijk gemak en geeft je de volledige controle over hoe, waar én wanneer je jouw aankoop in ontvangst neemt. Je kunt zelf aangeven hoe laat je een order wilt ontvangen, ook als dit nog op dezelfde dag, binnen een uur, geleverd moet worden.

Karin den Bouwmeester | Userproof

Sprekers

Karin is eigenaar van het advies- en onderzoeksbureau Userproof en houdt zich bezig met gebruikersonderzoek in de breedste zin van het woord. Wie zijn uw klanten? Wat drijft hen? Waarom gedragen zij op een bepaalde manier? Wat kan er verbeterd aan een gebruikservaring? Hoe gebruiksvriendelijk is uw website, winkel of product eigenlijk? 

Lees meer

Valentijn Bras | Scoupy

Sprekers

Valentijn Bras is oprichter van SCOUPY (8-2011), gekozen tot Startup van het jaar in 2012, winnaar van de LOEY Starters Award 2013. SCOUPY heeft inmiddels meer dan 750.000 geregistreerde gebruikers.

Lees meer

Dagvoorzitter: Ben van der Burg

Sprekers
Ben van der Burg was in zijn jonge jaren professional schaatser, hij werd ooit tweede op het wereldkampioenschap van 1990, achter Johann Olav Koss en voor kompaan Bart Veldkamp.Na een blessure ging hij Nederlandse Taal- en Letterkunde studeren. Hij begon ook radio- en tv programma's te maken en columns te schrijven. Vanaf 2000 werkte hij voor Vodafone in Nederland en Japan onder andere als Content Manager.

Lees meer

Ray Gibson | StartMonday

Sprekers

Co-founder and CEO @ StartMonday. Shaking up the jobs market with mobile video from StartMonday. Have managed HR and Recruiting teams in Prague and Berlin, managing and placing 100s of IT, Sales and music software professionals in great jobs for international companies.

 

Ondrej Homola | StartMonday

Sprekers

Co-founder and COO @ StartMonday. Funding, growth and startup enthusiast. Currently living between Berlin, Amsterdam and the Internet. I'm excited by: Inspiring people, collaborations, work hard - play hard. I value: Commitment, loyalty, fun

 

Mik Nijhuis | Joopp

Sprekers

Mik is een ondernemer met passie voor online. Studeerde af aan de Technische Universiteit in Delft, richting Computer Science. Na Delft is Mik begonnen aan Business Information Management aan de Erasumus Universiteit in Rotterdam, maar is daarmee gestopt om zijn eerste bedrijf te beginnen.

Lees meer

Jordie van Rijn | eMailMonday

Spreekt tijdens:
E-mailmarketing op mobiel
Sprekers

Jordie is onafhankelijk e-mailmarketing en eCRM consultant en trainer. Zijn praktische en enthousiaste manier van werken is aanstekelijk, met meer dan 13 jaar ervaring is dat misschien wel de reden dat hij dit jaar werd uitgeroepen tot 1 van de top50 marketing influencers ter wereld op zijn vakgebied. 

Lees meer

Bart Schutz | OnlineDialogue.com

Spreekt tijdens:
Persuading Mobile Brains
Sprekers

Bart Schutz werd geboren in een familie van psychologen, studeerde (consumenten) psychologie, trouwde een psychologe en de helft van zijn bedrijf (Online Dialogue) is psycholoog. Bart is wereldwijd één van de weinige toonaangevende experts die zowel academische, strategische als pragmatische ervaring heeft in extreem vergroten van uw digitale overtuigingskracht en omzet. Hij doet dit door eye-openende inzichten uit de psychologie toe te passen.

Lees meer

Aris Thijssen | Selly Amsterdam

Spreekt tijdens:
Parallelronde 3
Sprekers

Aris Thijssen is mede-oprichter en bedenker van het nieuwe online shopping platform Selly Shopping. Selly Shopping is een nieuw digitaal retail platform wat onlangs op de markt is gekomen. Selly heeft twee producten gelanceerd. Selly Cities en Selly Centres. Het ene platform concentreert zich voornamelijk op de behoeftes van de stedelijke retail en de andere op die van grote winkelcentra.

Lees meer

Sponsors

Asendia      Logo-subheadline-outline1      MeasureWorks