MCE2015-logo

5 februari 2015
Rosarium, Amsterdam

Een event van

bbpmedia logothuiswinkelorg-2

Programma

Startupbootcamp speedpitches

11.45 - 12.45

rsz bc-logo

Vier innovatieve start-ups uit het Startupbootcamp M-Commerce programma pitchen elk in 10 minuten hun startup aan de zaal o.l.v. Ben van der Burg 

StartMonday helps people to win jobs in 15 seconds. Changing job hunting forever!
StartMonday helpt bedrijven eenvoudiger sollicitanten te screenen met videocontent. Aan kandidaten wordt gevraagd om een korte video-introductie in te zenden via hun mobiele telefoon.
Sprekers: Ondrej Homola en Ray Gibson

ondrej homolaray gibson

 

 

 

 

 Joopp: The next step in the evolution of websites.
Uit onderzoek bij meer dan 4 miljoen MKB bedrijven in de VS blijkt dat bij 94% de website niet (goed) werkt op mobiel. Met behulp van Joopp kan een bedrijf in een paar seconden een responsive site maken die op elk device goed werkt. Resultaat voor mobiele gebruikers is onder andere een click-to-call knopje om direct te bellen en link naar route op de kaart (met je huidige locatie als startpunt).

Spreker: Mik Nijhuis
rsz 1mik nijhuis foto

Saddl: IWWIWWIWI (I Want What I Want When I Want It): online shopping anno 2015
Saddl is een last-mile verzendplatform dat de ontvanger de controle geeft over waar en wanneer hij zijn aankoop ontvangt. Ze maken gebruik van de bestaande vervoerscapaciteit van onafhankelijke koeriers, studenten en taxichauffeurs in ons netwerk. Zo organiseren ze lokale verzendingen op een efficiëntere manier en voorkomen we dat koeriers onnodig leeg rondrijden.
Spreker: George Ankomah
george ankomah


Sponsors

Asendia      Logo-subheadline-outline1      MeasureWorks